Get Adobe Flash player

Ki van jelen?

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Katalógus

Az alábbi gombra (Városi Könyvtár katalógusa) kattintva, a barcsi Városi Könyvtár ONLINE katalógusában kereshet. Ha beiratkozott olvasó, a kölcsönzési adatait is ellenõrizheti az általunk megadott név- és jelszó segítségével. Így hozzáférnek saját kölcsönzési adataikhoz: mely dokumentumok vannak Önöknél, azok határideje mikor jár le (a név mezõbe értelemszerûen a nevet, míg a jelszó mezõbe az olvasójegy számot beírva nézhetõ meg a kölcsönzési állapot).

Kereséskor a sorozat mezõbe a ("CD-ROM", "Dolgozat", "Hangoskönyv", "DVD", "Kotta", "CD-ZENE") szavak beírásakor, a dokumentumok pontos címleírásai tekinthetõek meg.

 

 

A Városi Könyvtár ONLINE katalógusa a feldolgozott könyveink, és egyéb dokumentumaink adatait tartalmazza. A közel 72000 darabos állomány úgynevezett kölcsönzési státuszát (helyben használható, kikölcsönözve, ill. kölcsönözhetõ) a példányadatra kattintva jelzi a program. A formai adatok közül szerzõre, címre (sorozati címre is), kiadóra, kiadási évre, ISBN-számra stb. kereshetünk.